Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Case, vanzari:

Vand Casa/vila Manastioara, Manastioara - 19000 EURO; Proprietar 19000 €
Vand Casa/vila Manastioara, Manastioara - 19000 EURO; Manastioara, Manastioara , jud. Vrancea

Casa din paianta, grandina, izvor in curte, alte anexe. Localizata central. 5 camere, hol. Suprafata teren 3500m patrati. Mai multe detalii la telefon.

19000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 3 camere Lumina Proprietar 65000 €
Vanzare casa/vila 3 camere Lumina Lumina, Lumina , jud. Constanta

Oferta super atractiva! Vand in localitatea Lumina casa construita la sol, 77 mp, reamenajata; avand 2 camera, bucatarie, baie, cu imbunatatiri moderne 2017 cu toate utilitatile necesare. In curte este construit si un garaj foarte incapator si generos. Este o casa simpla, cocheta, usor de întreținut, care ofera liniste, confort si relaxare. Vino s-o vezi! Variante cu 1000 sau 600 mp pămînt, in localitatea Lumina . Informatii la telefon 0745128897.

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila tip singur in curte 98mp, la cheie, curte 360mp, 78.200€ + TVA Dezvoltator 78200 €
Vila tip singur in curte 98mp, la cheie, curte 360mp, 78.200€ + TVA Centrul Economic Vest, Sibiu , jud. Sibiu

Vilă de tip singur in curte de Vânzare în zona Zona Rezidentiala Vest - Sibiu, având 4 camere, 3 dormitoare, suprafață totală construită 126 mp, suprafața utilă 98 mp și suprafață teren 425 mp. Dotări : acoperiș din tiglă Bramac, bucătărie separată, izolație termica de 10 cm la exterior, structură din caramidă. Parterul este format dintr-un living generos de 23 mp, o bucătărie si dinning de 17 mp, o baie de 1.76 mp si un hol de 5.26 mp. La etaj total separat de zona zi, se găsesc 3 dormitoare decomandate, fiecare cu balcon propriu: Dormitor 1 : 13.81 mp, Dormitor 2: 11.34 mp, Dormitor 3: 8.40 mp , un hol de 8.24 mp și 2 băi de 5.50 mp, respectiv 2.55 mp. La predare, casele vor avea incluse urmatoarele: - Instalatia termica in stare functionala (cu centrala termica, calorifere); - Instalatia sanitara (toate tevile de apa rece, calda, canalizare pana in bucatarie si bai, mai putin obiectele sanitare) - Instalatia electrica (tablou electric, cabluri trase prin perete, mai putin prize, intrerupatoare si corpuri de iluminat) - Sapa autonivelanta - Peretii tencuiti, dati cu glet si cu un strat de amorsa - Carport - Gard din lemn în stil american - Alei pentru masina si acces in casa din piscoturi - Izolatie exterioara si zugravit exterior in alb, cu piatra si caramida aparenta si scocuri - Ferestrele și ușile exterioare din termopan - Terasă placată cu gresie antiderapantă Variante de preț (fara tva): finisaje la roșu plus: 61.400 euro finisaje la gri avansat: 72.900 euro finisaje la cheie: 78.200 euro

78200 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 3 camere Vidra Proprietar 139000 €
Vanzare casa/vila 3 camere Vidra Vidra, Vidra , jud. Ilfov

Particular, vand proprietate (4700 mp) in comuna Vidra (Ilfov), casa + teren. Casa (caramida poroterm): 164 mp +anexa 45mp, 3 camere, bucatarie, camara, camera tehnica pentru centrala pe lemne. Izolata termic cu polistiren de 10 cm, incalzire centrala cu centrala termica, pivnita cu put si hidrofor, baie cu fosa septica, tamplarie exterioara in intregime termopan, , cea interioara stejar, parchet gros, pod. Drum de servitute proprietate, zona foarte linistita cu raul Sabar in spatele proprietatii. Aproape de centrul comunei, la 5 minute de super Mega Image. Cadastru, intabulare. Posibilitate vindere jumatate din suprafata. Pret 30 euro/mp negociabil.

139000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 4 camere Domnesti Proprietar Sugestie de Prezentare 120000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Domnesti Domnesti, Domnesti , jud. Ilfov

Casa cu gradina pe un teren de 255 mp. Casa este complet mobilata si utilata si are 120 de mp utili - parter+etaj. Parter : living+bucatarie+o camera+baie. Etaj: 3 dormitoare + baie. Scara interioara cu 2 odihne. Pod izolat termic, vestibul intrare generos, balcon inchis. Casa racordata la reteaua de apa potabila a comunei. Gradina amenajata, foisor cu gratar, mobilier de gradina complet, put cu camera tehnica, loc de parcare in curte, magazie amenajata pentru depozitare. Pret negociabil.

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 6 camere Giulesti, Bucuresti Proprietar 121000 €
Vanzare casa/vila 6 camere Giulesti, Bucuresti Giulesti, Bucuresti

Singur curte. Imobilul are doua corpuri de cladire cu intrari separate, fiecare dotat cu baie si bucatarie. Curtea are 420 de metri patrati, deschiderea la strada de 12 metri. Casa este izolata total, la exterior, cu polistiren expandat si partial la interior, structura acoperisului a fost refacuta fiind montata tabla galvanizata iar instalatiile si obiectele sanitare, instalatiile electrice si de incalzire au fost inlocuite la momentul renovarii, in anul 2006. Imobilul beneficiaza de urmatoarele dotari: apometre, gresie, faianta, parchet laminat, arcade, spoturi, cablu tv, internet, telefon, beci cu acces din interior, loc de parcare in interiorul curtii, bolta de vita de vie pe 30 de m. Pozitionare pe harta Imobilul se afla situat pe o strada linistita, curata, asfaltata, avand in apropiere scoli (Scoala 162 la 100 de m) si gradinite, supermarketurile Plus (la 3 statii), Mega Image (la 4 statii), Carrefour Orhideea ( la 6 statii) si Piata Crangasi (la 3 statii). Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, la 50 de m de casa gasindu-se statii de tramvai si de autobuz.

121000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 4 camere 1 Decembrie Proprietar 102900 €
Vanzare casa/vila 4 camere 1 Decembrie 1 Decembrie, 1 Decembrie , jud. Ilfov

Evita aglomeratia din oras, si cumpara o casa la 10 km de București. Dimensiuni: Parter - vestibul-3,65mp - bucătărie cu ușa 15mp; - living hol 25 mp; - baie 2,25mp - terasa închisă termopan- 12 mp Etaj :( 2 dormitoare si 1 baie) -un dormitor de 12mp; -alt dormitor de 15mp, - baie proprie prevăzută cu ușa închisa 3,50mp; - balcoane: 4,50 mp , hol 11mp. Mansardă: Un dormitor de 25mp Dresing de 5mp Baie de 2 mp Solar= 20mp Casa este luminoasa, călduroasa cu următoarele utilitățile: curent, apa canalizare, televiziune HD cablu, internet cablu fibra optica, tel, încălzire cu centrala pe lemne termogazeificare racordata la sistemul central prin calorifere( cu 50%mai ieftina ca alte surse de caldură).Sursa alternativă de căldură – plasme termice cu nano tehnologie și termostat instalate in living, dormitor si baie etaj (când ti-ai fixat termostatul la 22 grade si nu ai chef sa pui un brat de lemne pot sa pornească plasmele) Casa este confortabila si pe timp de vara datorita celor 4 aparate de aer condiționat. Casa este construita in 2006, izolată la exterior, placi beton intre parter și etaj, geamuri termopan profile Rehau si rulouri exterioare la dormitoare, , acoperiș tabla, are si terasa închisă Casa se vinde mobilata, utilata: centrala termogazeificare pt lemne, , boiler apa calda, mașina de spălat 6kg, frigider no frost, aragaz, hotar. Proprietatea este situata la o strada principala , la intrarea dinspre Bucuresti la aprox 600 m. Străzile din localitatea 1 Decembrie sunt asfaltate toate, cu trotuare, pomi si trandafiri , dispunem si de ștrand pentru locuitori din comuna, exista numeroase magazine alimentare/mixte( Mega Image la 50 metri), grădinița, școala, biserica, etc Mijloace de transport: Soseau Bucuresti-Giurgiu este pe doua benzi – timpul de parcurgere a distantei 1 Decembrie – Bucuresti aprox 15 min RATB -471, microbuze Nr contact : 0745762686 0722137160

102900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa de vanzare Dezvoltator 85000 €
Casa de vanzare Theodor Pallady, Bucuresti

CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case înşiruite care se disting prin arhitectură unică, optimizate pentru a oferi confort, intimitate şi siguranţă viitorilor locatari. Intregul ansamblu este amplasat în partea de EST a capitalei, fiecare unitate beneficiind de locuri de parcare amenajate în curtea din faţă, de o terasă şi de o curte verde. Cartierul beneficiază de toate utilităţile ( gaz, apă, canalizare, curent), străzi private asfaltate. Ansamblul este poziţionat în apropierea tuturor mijloacelor de transport (metrou, tramvai, autobuz) şi este singurul cartier de case care concurează cu preţul apartamentelor noi în sectorul 3.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa de vanzare Dezvoltator 85000 €
Casa de vanzare Theodor Pallady, Bucuresti

CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case înşiruite care se disting prin arhitectură unică, optimizate pentru a oferi confort, intimitate şi siguranţă viitorilor locatari. Intregul ansamblu este amplasat în partea de EST a capitalei, fiecare unitate beneficiind de locuri de parcare amenajate în curtea din faţă, de o terasă şi de o curte verde. Cartierul beneficiază de toate utilităţile (gaz, apă, canalizare, curent), străzi private asfaltate. Ansamblul este poziţionat în apropierea tuturor mijloacelor de transport ( metrou, tramvai, autobuz) şi este singurul cartier de case care concurează cu preţul apartamentelor noi în sectorul 3.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa de vanzare Dezvoltator 85000 €
Casa de vanzare Titan, Bucuresti

CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case înşiruite care se disting prin arhitectură unică, optimizate pentru a oferi confort, intimitate şi siguranţă viitorilor locatari. Intregul ansamblu este amplasat în partea de EST a capitalei, fiecare unitate beneficiind de locuri de parcare amenajate în curtea din faţă, de o terasă şi de o curte verde. Cartierul beneficiază de toate utilităţile (gaz, apă, canalizare, curent), străzi private asfaltate. Ansamblul este poziţionat în apropierea tuturor mijloacelor de transport (metrou, tramvai, autobuz) şi este singurul cartier de case care concurează cu preţul apartamentelor noi în sectorul 3.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 6 camere Cumpana Proprietar 245000 €
Vanzare casa/vila 6 camere Cumpana Cumpana, Cumpana , jud. Constanta

Vand CASA IDEALA - Cumpana CT . Alege proprietatea ideala pentru tine si familia ta sau pentru afacerea ta. Comuna Cumpana situata la doar 6km de Constanta este bine cunoscuta drept o oaza de liniste si prosperitate. Avand acces rapid la A2 prin nodul Agigea va puteti deplasa in timp scurt atat in nordul Constantei cat si spre sudul litoralului. Accesul proprietatii se face din strada principala, iar amplasarea constructiei ofera o intimitate de invidiat. Suprafata proprietatii de 2500mp acomodeaza : 1. constructie principala P + Etaj + pod; constructie din beton si BCA cu izolatie si lambriu de exterior din PVC - suprafata aproximativa 225 mp utili – bucatarie , living room, dining room, baie comuna, camera centralei, dormitor cu dressing room si baie proprie; la etaj – living room, 2 dormitoare mari cu dressing room si bai proprii, o camera birou/dormitor si un hol generos cu luminator si acces catre podul casei. Casa este prevazuta cu centrala pe gaz. 2. Constructie anexa (casa de vara / oaspeti / zona de agreement & spa ) – constructia detine un subsol(beci) cu 3 incaperi generoase cu aerisire, potrivite pentru crama / beci / zona de agreement. Subsoul si fundatia sunt din beton iar constructia de la parter + mansarda din lemn. La parter exista : camera de oaspeti ; sauna / camera depozitare ; baie ; bucatarie ; salon bar ; salon terasa cu semineu cu acces direct de la exterior. La mansarda exista 2 camere mari ; baie si balcon 3. Garaj profesional - constructie beton si BCA . Garajul este prevazut cu usa rabatabila si usa normala. In garaj exista rampa de acces pentru lucrul sub automobil. Garajul mai are zona distincta de atelier cu banc de lucru. El este totodata prevazut cu grup sanitar propriu. 4. Proprietatea mai are padoc pentru caini si magazie de scule in vecinatatea garajului, iar prin livada se ascunde un leagan de relaxare. 5. Spatiu pentru gratar sau gatit in aer liber cu chiuveta si apa curenta si magazie de scule / lemne aferenta. Proprietatea este bransata la toate utilitatile, iar in plus beneficiaza de fosa septica proprie si are si put forat la mare adancime ca sursa suplimentara de apa. Spatiul neconstruit a lasat loc creativitatii peisagistice si agriculturale si s-a creat o adevarata gradina a paradisului. In livada de peste 160 de pomi regasiti fructe autohtone suficiente atat pentru consumul proaspat, dar si pentru a asigura rezerva de dulceturi , gemuri si compoturi pentru iarna. In spatiul destinat agriculturii, atat in solar cat si in regim deschis, s-au obtinut produse bio suficiente pentru a exclude nevoia de mers la piata, asigurand si necesarul pentru conservele de peste iarna. Desi pare greu de crezut aceasta proprietate isi cauta un nou stapan . Ea mai ascunde surprize placute si are reale posibilitati de transformare dupa placul oricui. O vizita te va ajuta cu siguranta sa te apropii de o decizie. Suna direct la proprietar : 0756 923 087.

245000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 5 camere Sacele Proprietar 54000 €
Vanzare casa/vila 5 camere Sacele Sacele, Sacele , jud. Brasov

Casa de vacanta deoasebita, situata intr-o zona mirifică Bradet-Babarunca, judetul Brasov. Vila P+1, renovata in anul 2016, cu suprafata construita de 212mp este situata pe un teren de 12.800mp. Este construita din barne de lemn si fundatii de beton, izolata la interior. Casa este decomandata, compusa din 2holuri, living, bucatarie, 3 băi, 4 dormitoare spatioase si luminoase si magazie si se vinde mobilata. Locatia este superba, casa fiind inconjurata de brazi, pe teren aflându-se un izvor iar vi-a-vis de casa trece un pârâu. Accesul se face pe un drum forestier inchis cu bariera, la 1,2km de DN1A. De la casa, drumul forestier continua incă 700m si se inchide intr-o mica cascada de apa.

54000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 5 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti Proprietar 280000 €
Vanzare casa/vila 5 camere Prelungirea Ghencea, Bucuresti Prelungirea Ghencea, Bucuresti

Str. Mărăcineni, vila P+1E, in suprafata construita 305mp, teren 632mp, construita 2009, din structura beton si caramida porotherm de 30cm, izolata cu polistiren de 10cm, compartimentata cu aceeasi caramida la interior. Vila este compusa din 3holuri, 2bucatarii, living, 4bai, 3dormitoare, 2dressinguri, cămară, cameră tehnică, magazie si terasă acoperită. La parter se afla o terasa acoperita de 32mp, ce se poate inchide pe timp racoros, un living spatios, bucatarie inchisa mobilata si utilata cu suprafata de 20mp, baie, cămară, cameră tehnică, magazie si un dormitor de 18mp cu baie proprie si bucatarie( garsoniera). Etajul este prevazut cu 2 dormitoare spatioase si luminoase de 28mp si 18mp, fiecare avand dressing si baie proprie.Tamplaria este PVC cu 6 camere si geamuri tripan, toate ferestrele avand rulouri de aluminiu si plase de tantari. Vila are sistem de monitorizare video, sistem de alarma si videointerfon. Curtea este amenajata cu pavaj appia antica Semmelrock, cu sistem irigatii, gazon, brazi, pomi fructiferi, arbusti si plante. Imprejmuirea este realizata din gard de beton, oferind intimitate. Placarile ceramice sunt de calitate, obiectele sanitare Gala, prize Gewiss, mobila Mobexpert si electrocasnice Franke si Miele, centrala termica in condensatie Vaillant 46KW (in garantie). Vila se vinde complet mobilata si utilata. Strada este asfaltata si iluminata public.

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 4 camere Central, Magurele Proprietar 92000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Central, Magurele Central, Magurele , jud. Ilfov

Direct Proprietar: Proiect nou in Magurele,Cartierul Florilor,strada Ficusului,granita cu sector 5,finalizat 05.2018,Vile individuale P+1+Pod cu placa de 15cm beton,160m construiti,amprenta 80m. Fiecare casa dispune de 306m teren + 59m drum servitute. Casa este compusa din 4 camere,2 bai,2 tersase dupa cum urmeaza: * PARTER, - Un leaving spatios de - 38m. - Bucatarie open space - 10m cu posibilitate de a fi inchisa - Baie - 6m - Un hol generos + debara - Terasa fata + spate * ETAJ, - Dormitor 1 - 16,5m - Dormitor 2 - 15m - Dormitor 3 - 14m - Baie - 9m * POD, In pod exista posibilitatea amenajarii unei camere de 18m + spatii depozitare Important* Intre etajul 1 si pod este placa de beton de 15cm. Constructie: cadre de beton armat 30x45,placa beton parter izolata poliester 10 eps 80, caramida porotherm 30cm,izolatie 10 eps 80,tabla acoperis Bilka 0,5 mata,Termopane Veka,tripan,5 camere,usa intrare Veka,interior sapa mecanizata,tencuiala pereti manuala. **IMPORTANT - peretii interior caramida (nu rigips)** Toate materialele folosite sunt de cea mai buna calitate. Casele se vand la cheie cu toate utilitatile (gaze,curent,apa put,fosa ecologica 300 litri 7-8 persoane. Finisajele interioare,gresie,faianta,parchet,usi sunt la alegerea clientului. **IMPORTANT - detin poze detaliate cu toate etapele constructiei si materialele folosite** **FOARTE IMPORTANT - detin toate actele la zi,de la inceperea lucrarilor,proiect pana la receptia finala** La cerere trimiti mai multe poze.

92000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa spatioasa cu 4 camere in Bucuresti, Ghencea Dezvoltator 84990 €
Casa spatioasa cu 4 camere in Bucuresti, Ghencea Ghencea, Bucuresti

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa tip insiruita cu regim de inaltime: P+1Et+Mansarda Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 3,35 mp utili, Living cu suprafata de 25,5 mp utili, terasa si curte individuala; Grup sanitar 2 mp utili, Bucatarie inchisa 9 mp utili, Casa Scarii. La etaj : Dormitor cu suprafata de 16 mp utili , Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 6 mp utili; Hol cu suprafata de 6 mp utili; Dormitor cu suprafata de 12 mp utili; Balcon 2,5 mp utili si 1 Balcon de 1,80 mp utili. Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in manarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Dormitor Matrimonial cu suprafata de 16 mp utili+ Dressing 5 mp uili + Baie de 3,5 mp utili + terasa spatioasa cu suprafata de 7,3 mp utili. Proprietatea este construita pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate medie-superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere Four Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie Ariston in condensatie + incalzire in pardoseala pe toate nivelurile. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate: gaz, curent, apa, canalizare, cu bransamentele facute.

84990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Duplex spațios cu 4 camere, finisaje deosebite, langa Bucuresti Dezvoltator 74990 €
Duplex spațios cu 4 camere, finisaje deosebite, langa Bucuresti Clinceni, Clinceni , jud. Ilfov

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare un Duplex cu regim de inaltime: P+1Et+Mansarda. Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Hol 6,10 mp utili, Living cu suprafata de 23 mp utili si acces catre terasa si curte individuala; Grup sanitar 2,50 mp utili, Bucatarie inchisa 13,40 mp utili, Camara pentru depozitare 2,50 mp utili, Casa Scarii 6,35 mp + Zona depozitare La etaj : Hol cu suprafata de 6 mp utili; Dormitor cu suprafata de 14,70 mp utili, Dressing cu suprafata de 5,20 mp utili ; Baie cu suprafata de 5,20 mp utili; Dormitor cu suprafata de 13,40 mp utili; Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in mansarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Dormitor Matrimonial cu suprafata de 16, 70 mp utili+ Baie de 4,70 mp utili + terasa foarte spatioasa cu suprafata de 25,40 mp utili. Proprietatea este construita pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate medie-superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere, usi celulare de interior, usa metalica la exterior, centrala proprie. Duplex-ul se vinde cu toate utilitatiile racordate; Acces direct din strada asfaltata cu iluminat public, foarte aproape de mijloace de transport in comun.

74990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
OFERTA - Pret promotional Casa in triplex, 4 camere, zona Ghencea 69.990 euro Dezvoltator 69990 €
OFERTA - Pret promotional Casa in triplex, 4 camere, zona Ghencea 69.990 euro Ghencea, Bucuresti

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa de mijoc intr-un Triplex, cu 4 camere, avand un regim de inaltime: P+1Et+M; casa face parte dintr-un complex de 12 case. OFERTA - Pret promotional -5% Discount pentru suma oferita ca avans. ( Primele 3 case) Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 3,80 mp utili, Living + Dinning cu suprafata de 26,50 mp utili, terasa si curte individuala de 35 mp; Grup sanitar 2 mp utili, Bucatarie inchisa 10 mp utili, Zona depozitare 1,50 mp utilil; Casa Scarii 5,80 mp utili. La etaj : Dormitor cu dressing suprafata de 15,50 mp utili , Dormitor cu suprafata de 13 mp utili; Balcon de 3.10 mp utili; Baie cu suprafata de 6,70 mp utili; Hol cu suprafata de 8,55 mp utili. Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in mansarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Apartament Matrimonial format din Dormitor suprafata de 15,50 mp utili+ Dressing 3 mp uili + Baie de 5,50 mp utili + terasa spatioasa cu suprafata de 12,50 mp utili. Proprietatea este construita pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate medie-superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere, usi celulare de interior, usa metalica la exterior, centrala proprie. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate: gaz, curent, apa, canalizare, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public.

69990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa 4 Camere cu pozitie excelenta in Bucuresti, cartier Ghencea Dezvoltator 109990 €
Casa 4 Camere cu pozitie excelenta in Bucuresti, cartier Ghencea Ghencea, Bucuresti

BIALUC RESIDENCE, va prezinta spre vanzare o Casa tip insiruita cu regim de inaltime: P+1Et+Mansarda. Discount 10% pentru suma cash oferita ca avans! Oferta valabila pana la 30 Iunie 2018, pentru primele 3 case din Ansamblu Residential! Casa are urmatoarea configuratie : Parter : Vestibul 4 mp utili, Living cu suprafata de 28 mp utili, iesire catre terasa si curte individuala; Grup sanitar 2 mp utili, Bucatarie inchisa 9 mp utili, Casa Scarii 6 mp, Zona depozitare 2 mp. La etaj : Dormitor cu suprafata de aproape 15 mp utili + Dressing, Balcon de 2 mp utili; Baie cu suprafata de 7 mp utili; Hol cu suprafata de 5 mp utili; Dormitor cu suprafata de 11 mp utili; Mansarda : Accesul se face pe scara de beton de la parter pana in mansarda - exista placa de beton turnata intre etajul 1 si mansarda; Dormitor Matrimonial cu suprafata de 22 mp utili care include Dressing + Baie, iar din hol se face accesul catre Terasa spatioasa cu suprafata de 10 mp utili. Casa mai beneficiaza de Zone de depozitare in interior si exterior. Proprietatea este construita pe fundatie cu adancimea de 1,2 m pe structura de beton cu amatura, pereti interiori si exteriori din caramida porotherm. Casa este izolatia la exterior cu polistiren expandat de 10 cm pentru pereti si izolatie din polistiren extrudat de 10 cm pentru soclu, tencuiala decorativa de exterior) Casa are pe acoperis tabla tip Lindab. Amenajarile interioare sunt de o calitate medie-superioara. Geamuri si tamplarie PVC- Gealan 6 camere 4 Season cu feronerie Maco, usi celulare de interior de la Bella Casa, usa metalica la exterior, centrala proprie prin condensatie Ariston, gresie si faianta import Spania, obiecte sanitare in bai. Casa are instalatie electrica, sanitara, de incalzire. Casa se vinde cu toate utilitatile racordate: gaz, curent, apa, canalizare, acces direct din strada asfaltata cu iluminat public.

109990 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 3 camere Apahida Proprietar 82000 €
Vanzare casa/vila 3 camere Apahida Apahida, Apahida , jud. Cluj

SISC GRUP, ofera spre vanzare, casa cuplata / duplex situata in Apahida, Sub Coasta, Cluj-Napoca. Constructie 2018, compusa din: PARTER- 1 bucatarie, 1 camara, 1 baie, 1 sufragerie. ETAJ - 3 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane, cu suprafata de 119 mp until si 250 mp teren respectiv 117 mp utili si 250 mp teren. Casa se vinde semifinisat interior, finisat exterior si este imprejmuit cu gard cu stalpi de beton. Centrala termica cu intalatia aferenta inclusa. Pretul este de euro 700 Euro/mp, total = 82.000 Euro (TVA inclus), si se incadreaza in programul Prima Casa. Casa este construita in conditii de maxima atentie conform proiectelor de rezistenta. Casa se poate urmări in procesul de construire, putem pune la dispozitie poze, video si documentele necesare pentru informare, cum au fost realizate si ce materiale s-au folosit. Materiale folosite: TIGLE - (Tondach, Terra rosa, Bramac ) CARAMIDA - (Porotherm) FERESTRE(3/5 sticle si 5/6/7 camere) - (Rehau, Salamander) Termenul de finalizare al constructiei - Iunie / Iulie (2018). Pentru mai multe informati va rog nu ezitati sa ne contactati.

82000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 3 camere Apahida, Cluj-Napoca Proprietar 85500 €
Vanzare casa/vila 3 camere Apahida, Cluj-Napoca Apahida, Cluj-Napoca , jud. Cluj

SISC GRUP, ofera spre vanzare, casa individuala situata in Apahida, Sub Coasta, Cluj-Napoca. Constructie 2018, compusa din: PARTER- 1 bucatarie, 1 camara, 1 baie, 1 sufragerie. ETAJ - 3 dormitoare, 1 baie, 2 balcoane, cu suprafata de 114 mp until si 250 mp teren. Casa se vinde semifinisat interior, finisat exterior si este imprejmuit cu gard cu stalpi de beton. Centrala termica cu intalatia aferenta inclusa. Pretul este de euro 750 Euro/mp, total = 85.500 Euro, si se incadreaza in programul Prima Casa. Casa este construita in conditii de maxima atentie conform proiectelor de rezistenta. Casa se poate urmări in procesul de construire, putem pune la dispozitie poze, video si documentele necesare pentru informare, cum au fost realizate si ce materiale s-au folosit. Materiale folosite: TIGLE - (Tondach, Terra rosa, Bramac ) CARAMIDA - (Porotherm) FERESTRE(3/5 sticle si 5/6/7 camere) - (Rehau, Salamander) Termenul de finalizare al constructiei - Iunie / Iulie (2018). Pentru mai multe informati va rog nu ezitati sa ne contactati

85500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 4 camere Iris, Cluj-Napoca Proprietar 165000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Iris, Cluj-Napoca Iris, Cluj-Napoca , jud. Cluj

SISC GRUP, ofera spre vanzare o casa in locatia perfecta, pe strada Voronet, la 5 minute de supermarketul Auchan si 3 minute de liniile de transport public si in comun, fiind locatia perfecta, cu o liniste desavarsita si multa lumina naturala. Pentru relaxare si buna dispozitie are doua terase de 60 mp si doua balcoane. Spatiul este unul generos si gandit pana la ultimul detaliu. Terenul aferent casei este de 650 mp, iar suprafata utila de 195 mp fiind compartimentata astfel: Demisolul are doua garaje, camera tehnica, camera de vin si baie; Parterul are o sufragerie spatioasa, birou, bucatarie, baie, terasa si balcon; Etajul este compus din trei dormitoare, dressing, baie, terasa si balcon. Demisolul este izolat cu membrana bituminoasa MILUCON. Caramida care s-a folosit este POROTERM, iar pentru acoperis s-a folosit TIGLA CREATON DOMINO. Imediat ce ai pasit in curtea casei iti ofera un sentiment placut datorita privelistei minunate, iar daca iti plac apusurile de soare cu siguranta iti vei petrece mare parte din timp pe terasa admirandu-le. Pentru cei care isi doresc o casa intr-o zona frumoasa,unde ai certitudinea ca vor fi doar case, aceasta este alegerea ideala! Pentru mai multe informati va rog nu ezitati sa ne contactati.

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 5 camere Central, Voluntari Proprietar 432000 €
Vanzare casa/vila 5 camere Central, Voluntari Central, Voluntari , jud. Ilfov

Suprafață utilă 325mp Suprafață teren 1000mp 5 camere (1 living parter, 1 birou parter, 3 dormitoare etaj) 3 dressing-uri (din fiecare camera de la etaj) 4 băi (1 parter, 2 etaj – 1 pe hol, 1 în dormitorul matrimonial, 1 mansardă) 1 bucătărie la parter 1 cameră tehnică la parter 1 cămară la parter 1 debara la parter 3 spații depozitare la mansard 1 saună la mansard 1 beci în curte ca fundație pentru foișor 1 terasă cu intrări în living și bucătărie Elemente casă: cărămidă porotherm integral țiglă ceramică Tondach izolație exterioară cu vată bazaltică Rockwool 100mm tâmplărie tripan Veka culoare nuc cu șprosuri, dublă deschidere și oscilobatant la toate ferestrele glafuri exterioare din marmură compozită Helopal Exclusiv culoare nuc glafuri interioare stejar masiv cluoare nuc centrală Viessmann Vitodens 200W 60KW cu boiler 300l și pompe Wilo - montată calorifere Global de aluminiu cu robinete cu thermostat - montate calorifere port-prosop în băi cadre WC suspendat Viega ECO Standard made in Germany cu clapete de acționare cromate cadre bideu suspendat Viega ECO Plus made in Germany puț cu rezervor Valrom de 1000l, pompe și hidrofor Wilo în beci în curte 4x4m 2,7m înalțime cămin de apă cu contoar racordat la Apavol șemineu pe lemne cu focar N100 de 10kW oțel + șamotă și radiator turbo+5kW placat cu granit și travertin scapițat + aspirator de cenușă ușă intrare stejar masiv cu geam anti efracție tablouri electricce la fiecare nivel P+E+M cu siguranțe Legrand șape elicopterizate pereții gletuiți și amorsați spațiu pregătit pentru saună în mansardă curtea cu umplutură de pământ vegetal negru strat de 50cm gardul din spate și cel stradal sunt construite din fundație, soclu și stâlpi din beton și umplutură de BCA gardul din laterale stânga și dreapta sunt construite din fundație, soclu și stâlpi din beton și umplutură de plasă necesită doar finisajele - gresie, faianță, parchet, lavabilă, tapet, prize, întrerupătoare Utilități: Apă + canalizare - branșat Gaze – în curs de branșare Curent electric – în curs de branșare TV+Internet RDS Parter: Living 41,27mp – ieșire pe terasă Bucătărie 24,80mp – ieșire pe terasă Birou – 16,10mp Baie – 9,69mp Cameră tehnică – 6,75mp Cămară – 5,64mp Debara – 2,75mp Hol – 14,18mp Etaj: Dormitor – 16,32mp + dressing – 5,96mp Dormitor – 25,70mp + dressing – 7,60mp Dormitor – 22,60mp + dressing – 7,35mp + baie – 10,26mp + balcon – 4,66mp Baie – 10,26mp Hol – 9,80mp Mansardă: Open space Baie – 4,50mp Saună – 5,75mp 3 spații depozitare la șarpantă de 12mp, 8mp, 6mp

432000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 3 camere Moraresti Proprietar 55000 €
Vanzare casa/vila 3 camere Moraresti Moraresti, Moraresti , jud. Arges

Vand casa Moraresti , 3 camere mobilate , hol , baie , bucatarie , bucatarie de vara , foisor, piscina medie , instalatie incalzire cu panou solar pentru apa calda , teren 5000 mp , pomi fructiferi ,gard din beton . Zona linistita , aer curat , zona de deal .

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 6 camere Central, Otopeni Proprietar 239900 €
Vanzare casa/vila 6 camere Central, Otopeni Central, Otopeni , jud. Ilfov

Vila individuala P+1E+M in Otopeni, la 5 minute de mers pe jos de centrul orasului, cu teren in suprafata de 477 mp. Suprafata totala utila este de 217 mp. Vila este impartita astfel incat sa aveti un confort cat mai ridicat si dispune de living generos, bucatarie, camara, camera centrala termica/spalatorie, 4 dormitoare si un birou, walk in dressing si 4 bai complet utilate. Finisajele sunt la alegerea clientului, daca se rezerva in timp util vila. antracit.ro. TVA 19% inclusa in pretul afisat

239900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa de vanzare Dezvoltator 85000 €
Casa de vanzare Titan, Bucuresti

CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case înşiruite care se disting prin arhitectură unică, optimizate pentru a oferi confort, intimitate şi siguranţă viitorilor locatari. Intregul ansamblu este amplasat în partea de EST a capitalei, fiecare unitate beneficiind de locuri de parcare amenajate în curtea din faţă, de o terasă şi de o curte verde. Cartierul beneficiază de toate utilităţile (gaz, apă, canalizare, curent), străzi private asfaltate. Ansamblul este poziţionat în apropierea tuturor mijloacelor de transport (metrou, tramvai, autobuz) şi este singurul cartier de case care concurează cu preţul apartamentelor noi în sectorul 3.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 8 camere Serban Voda, Bucuresti Proprietar 260000 €
Vanzare casa/vila 8 camere Serban Voda, Bucuresti Serban Voda, Bucuresti

De vanzare imobil situat in Bucuresti, Intrarea Stefan Furtuna, in apropiere de Spitalul Militar, Gara de Nord, compus din 4 nivele, subsol – 67 m2, parter – 76 m2, etajul 1 – 76 m2, etajul 2 – 76 m, cu acces la terasa, total suprafata aproximativ 300 m2. Cladirea se preteaza pentru birouri, clinica medicala, mini hotel sau casa de locuit. Telefon: 0720.722.201 sau 0722.313.721

260000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa de vanzare Dezvoltator 85000 €
Casa de vanzare Theodor Pallady, Bucuresti

CARTIERUL AUSTRIAC este un complex de case înşiruite care se disting prin arhitectură unică, optimizate pentru a oferi confort, intimitate şi siguranţă viitorilor locatari. Intregul ansamblu este amplasat în partea de EST a capitalei, fiecare unitate beneficiind de locuri de parcare amenajate în curtea din faţă, de o terasă şi de o curte verde. Cartierul beneficiază de toate utilităţile (gaz, apă, canalizare, curent), străzi private asfaltate. Ansamblul este poziţionat în apropierea tuturor mijloacelor de transport ( metrou, tramvai, autobuz) şi este singurul cartier de case care concurează cu preţul apartamentelor noi în sectorul 3.

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 4 camere Mogosoaia Proprietar 149000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Mogosoaia Mogosoaia, Mogosoaia , jud. Ilfov

Vand vila individuala P+E situata pe strada Vanatorilor nr. 11D, Mogosoaia. Strada Vanatorilor este a doua strada principala a cartierului. De-a lungul acesteia se construiesc cele mai multe vile noi. Imobilul este amplasat pe o alee foarte linistita si are vedere la fosta livada Mogosoaia. Imobilul este complet finisat si a fost finalizat in August 2017. Vila este compusa din Parte + Etaj cu suprafata construita totala inclusiv terasa de 165 mp si o suprafata utila inclusiv terasa de 135 mp. Terenul are o suprafata de 322 mp, cu deschidere de 15 ml si este complet amenajat cu gazon si trotuare din beton. La parter este o sufragerie mare, bucatarie inchisa, baie si o terasa spre curte. La etaj sunt 3 dormitoare si doua bai. Principalele atractii la o distanta de mers pe jos sunt : Parcul Mogosoaia si Palatul Mogosoaia. Distanta fata de Pipera este de 15 - 20 min, fata de Piata Victoriei este de 20 – 30 min si fata de Cotroceni este de 25 - 35 min. Pretul de vanzare este de 149.000 Euro Proprietar : Gheorghe Razvan Email : [email protected] Numat telefon 0746 111 451

149000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa/vila 4 camere Central, Chitila Proprietar 125000 €
Vanzare casa/vila 4 camere Central, Chitila Central, Chitila , jud. Ilfov

Despre proiect: Ansamblul Rezidential Bradului este amplasat in Chitila, intr-o zona discreta inconjurata de natura, fiind situat langa padurea Chitila si in apropierea Palatului Mogosoaia. Proiectul este alcatuit din 18 locuinte insiruite beneficiind de spatii verzi, strazi private si un loc de joaca pentru copii. La baza proiectul din Bradului stau patru dintre cele mai importante principii in alegerea unei locuinte: • Siguranta! Bradului Residence este un ansamblu rezidential inchis. • Imprejurimi! Suntem situati intr-o zona dezvoltata, usor accesibila si cu un standard de viata ridicat. • Calitate! Am folosit materiale prietenoase mediului inconjurator si tehnologii moderne. • Dezvoltarea unei familii! Casele sunt bine compartimentate, fiecare avand o curte spatioasa. Datorita amplasarii si dimensiunilor generoase ale geamurilor, casele beneficiaza de lumina naturala din plin. Finisaje: Structura si zidarie • Structura si zidarie din fier beton PC si BST • Zidarie realizata cu caramida Porotherm 25 N+F • Toate cofrajele realizate cu panouri tip DOKA Tencuieli, adezivi, gleturi si materiale pentru finisaj • Tencuiala decorativa exterior CAPAROL • Vopsele lavabile interior OSKAR/DEUTEK • Adezivi, gleturi si tinciuri CERESIT Tamplarie, termoizolatie si Hidroizolatie • Izolatie exterioara cu polistiren expandat EPS 80 10 cm pe zidarie si 15 cm pe structura de beton • Fundatie izolata cu SIKA si polistiren XPS • Hidroizolatie acoperis cu membrana PVC BAUDER • Tamplarie aluminiu ALUMIL, cu geamuri Lowe Amenajari interioare • Parchet natural din stejar stratificat • Gresie si faianta premium • Usi interior premium • Scara interioara placata cu granit • Glafuri din sticla vopsita in culoarea tamplariei Amenajari exterioare • Gazon in curte (seminte) • Alee interioara acces placata cu granit • Terasa circulabila etaj placata cu granit Echipare bai • Obiecte sanitare suspendate, rezervor WC ingropat • Mobilier pentru lavoare • Baterii sanitare premium • Cabina de dus din sticla securizata • Placari cu sticla vopsita Instalatii termice, electrice si sanitare • Centrala termica prin condensatie • Incalzire prin pardoseala,reglaj din centrala • Interfon simplu • Pregatire automatizare poarta garaj • Aparataj electric PANASONIC • Pregatire alimentare internet Suprafete: • Parter • • Living+Dining: 36.34 m2 • Hol: 3.01 m2 • Bucatarie: 13.92 m2 • Terasa: 8.25 • Grup Sanitar: 2.88 m2 • Spatiu verde: 77.8 m2 • Etaj • • Dormitor matrimonial: 12.35m2 • Dormitor1: 13.43 m2 • Dormitor2: 14.98 m2 • Hol: 6.35 m2 • Baie1: 5.64 m2 • Baie2: 4.67 m2 • Terasa circulabila: 15.09 Puncte de interes: ► Palatul si parcul Mogosoaia - 1.5 km ► Padurea Chitila - 100 m ► Parcul Dendrologic Chitila - 200 m ► Colosseum retail park - 4 km ► Piata Victoriei - 12 km ► Mall Baneasa - 12 km ► Aeroport Otopeni - 15 km ► Gara de Nord - 11 km Mijloace de transport ► Autobuz 422 cu ruta oras Chitila - Piata Clabucet (Bd. Ion Mihalache) ► Autobuz 423 cu ruta oras Chitila - Piata Clabucet (Bd. Ion Mihalache) ► Autobuz 405 cu ruta oras Chitila - Carrefour Militari ► Maxi Taxi cu ruta Chitila - 1 Mai ► Acces DN1 - 7 km ► Acces A1 - 12 km ► Acces A3 - 15 km ► Acces A2 - 22 km • Servicii suplimentare• • Design interior • Executie mobilier • Abonamente intretinere Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Încălzire Gaz Canalizare Apă Curent

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
CASA DUPLEX CHIAJNA DIRECT PROPRIETAR Dezvoltator 95000 €
CASA DUPLEX CHIAJNA DIRECT PROPRIETAR Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Casa tip duplex Chiajna, teren 250mp, curte amenajata, gaze, curent, canalizare. Regim P+1+Pod, acoperita cu tabla tip Lindab, izolata cu polistiren 10 cm, termopane Rehau 7 camere, 2 placi de beton, 4 camere, 3 bai, 2 balcoane, terasa, gard din beton. Zona linistita in cartier rezidential!

95000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(