Anunturi imobiliare particulari

Sorteaza dupa:

Garsoniere, vanzari:

Agentie - 0 comision 38900 €
Studio 41 mp, Imobil Nou, Strada Nucului 40 Noua, Brasov , jud. Brasov

Cartierul Noua este unul dintre cartierele cu aerul cel mai curat din Romania. Nucului 40 are o amplasare foarte eficienta, cu distante mai mult decat convenabile pana la punctele de interes major. Te vei bucura de o zona verde extinsa. Nucului 40 are in plan realizarea unei curti retrase, cu o gradina si loc de joaca pentru copii. Toate apartamentele au incluse in plan ferestre sau suprafete vitrate ample. Oferim posibiliti de compartimentare personalizate si interactive. Apartamentele de tip studio dispun de o suprafata utila de 41 mp fiind compuse din living, bucatarie, hol, baie si terasa . Zona de zi are acces spre o terasa accesibila cu o suprafata de 7 mp. Structura blocului este din beton armat, caramida Siceram, avand izolatie exterioara din vata minerala de 10 cm grosime. Blocul va fi prevazut cu ascensor. Apartamentul va avea parchet laminat (hol, debara, living) si gresie (baie si bucatarie). Peretii bailor si ai bucatariilor in dreptul blatului de lucru vor fi placati cu faianta. Ferestrele si usile teraselor vor fi din termopan (alb la interior, gri la exterior), cu sticla triplustratificata (de 40 mm). Apartamentul va fi prevazut cu centrala individuala in condensare. Incalzirea se va face prin calorifere. Fiecare apartament va fi contorizat individual. Usa de intrare va fi metalica. Usile de interior vor fi din material lemnos. Fiecare apartament poate fi prevazut cu cablu Tv, internet si telefonie. Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila alba. Balcoanele si terasele vor fi placate cu Deck lemn. PREDARE PRIMUL BLOC, FEBRUARIE 2019.

38900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 29500 €
Garsoniera 38 mp, Imobil Nou, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Garsoniera dispune de o suprafata utila de 38 mp fiind compusa din bucatarie, zona de zi, baie, hol si terasa. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. Pretul de lista este calculat pentru plata in 2 sau 3 transe. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019.

29500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 34100 €
Garsoniera 45 mp, Imobil Nou, Safety 2 Tractorul, Brasov , jud. Brasov

Safety 2 este noul proiect rezidential, aflat in imediata apropiere a Safety Residence 1, compus din 3 blocuri cu regim mic de inaltime P+4, a cate 39 de apartamente fiecare( garsoniere, 2 sau 3 camere). Proiectul va fi cu circuit inchis, pentru cei care isi doresc un plus de intimitate, va dispune de locuinte cu suprafete generoase pentru un confort sporit, si va avea 93 de locuri de parcare subterane si 38 locuri de parcare supraterane. Garsoniera dispune de o suprafata utila de 45 mp fiind compusa din bucatarie, zona de zi, baie, hol si terasa. Finisajele standard includ: tâmplărie PVC cu geam termopan Salamander, centrală termică proprie, uşă metalică la exterior. In plus, vă oferim posibilitatea de a va personaliza casa prin alegerea finisajelor de tip: parchet, gresie, faianţă, obiecte sanitare, uşi interior, în funcţie de bugetul stabilit de comun acord. Pretul de lista este calculat pentru plata in 2 sau 3 transe. LIVRARE PRIMUL BLOC MARTIE 2019.

34100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 29800 €
* BLOC NOU - oferta limitata - Bd.Brancoveanu, Berceni Berceni, Bucuresti

Ansamblu rezidential – EXCLUSIVIST - COMISION 0% - DIRECT DEZVOLTATOR - 0761309031 Blocul este in zona str. Aurel Persu - Postalionului. TERMEN PREDARE : decembrie 2018 STRUCTURA :este realizata din cadre de BETON armat, ZIDARIA este realizata in totalitate din caramida Porotherm . Toti peretii sunt tencuiti. COMISION 0% DIRECT DEZVOLTATOR - 0761309031 - pentru informatii suplimentare si rezervari.

29800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 9000 €
PROPRIETATE VACANTA 23 August, 23 August , jud. Constanta

RE/MAX Prestige va propune o proprietate de vacanta in sistem TIMESHARING, in Complexul BLAXY PREMIUM RESORT, in imediata vecinatate a Statiunii Olimp, si la doar 34 km sud de orasul Constanta, intr-o zona protejata de agitatia cotidiana, o locatie ideala pentru petrecerea unei vacante de vis. Facilitati : Centru SPA si club de sanatate, plaja privata, restaurante interioare si in aer liber, piscine interioare si exterioare, baruri, cluburi, locuri de joaca, amfiteatru de vara, parcare privata. O forma deosebita de proprietate pentru vacante exclusiviste, in luna august, la etajele superioare ale resortului, cu vedere frontala la mare. O oferta unica, la un pret irezistibil care nu merita ratata. Vanzare in reprezentare exclusiva proprietar, comision 0, facilitati si solutii de finantare pentru cumparator.

9000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 38500 €
Garsoniera 38 mp, Anul 1982, Calea Rahovei - Nr 328 - Comision 0% Rahova, Bucuresti

Garsoniera de vanzare situata in sectorul 5, Calea Rahovei, Nr 328 Descriere- confort 1, semidecomandata, situata la etajul 10 din 10, al unui imobil construit in anul 1982, dispune de o suprafata construita de 38 mp, suprafata totala de 34,05 mp, suprafata utila 30,31 mp. - Garsoniera dispune de un balcon generos inchis in termopan, cu vedere la bulevard. Dotari- gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica. Mentiuni- garsoniera a fost renovata in totalitate ( exista poze inainte si dupa in acest sens) Garsoniera se vinde mobilata si utila ( vezi poze) Acte in regula - cadastru, intabulare, cerificat energetic, extras de carte funciara. Se accepta orice tip de credit- Prima Casa, Credit ipotecar sau plata cash. Garsoniera este situata foarte aproape de Mall ( Liberty Center) , Piata, Banci, Farmacii, Etc. In fata blocului liniile de tranvai si Ratb. Pret discutabil!!! MERITA VAZUTA!!!!

38500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 33900 €
Garsoniera Pallady-Ozana, etaj 1 Ozana, Bucuresti

Direct dezvoltator, avem garsoniere de vanzare cel de al 4-lea bloc (pozele sunt din apartamentele finalizte).Garsonierele sunt decomandate,cu bucatarie inchisa, balcon , geam la baie. Acum sunt la stadiul de "alb", sunt pregatite pentru alegerea gresiei , faiantei, parchetului. Pentru vizionari va asteptam direct la locatie de luni pana sambata . In pretul apartamentului sunt incluse : - uşă intrare metalica antiefracţie; - tamplarie termopan culoare wenge din PVC - VEKA (5 camere) , feronerie ROTO - centrală termică proprie şi calorifere (Romstal); - pereţii în lavabil alb; - parchet de 8mm( la alegerea cumparatorului) - uşi de interior de la Pinum - gresie şi faianţă în bucătărie ( la alegerea cumparatorului); - gresie, faianţă şi obiecte sanitare în băi( la alegerea cumparatorului). -contorizare separata apa,gaze,curent, Preturile includ TVA de 5%, apartamentele se predau finisate la cheie. Accesul se poate face din Bulevardul Theodor Pallady sau din Bulevardul 1 Decembrie 1918, unde exista multiple mijloace de transport în comun catre centru si celelalte zone ale orasului: – METROREX: statia 1 Decembrie 1918 (10 minute de mers pe jos); – Autobuz: liniile 311,101,N103,N111,N113; – Tramvai: liniile 15,19,23,27,40; – Maxi Taxi ; 702, 717 In vecinatate se afla : Auchan Titan , Oby, Auchan Pallady, Metro, Decathlon, Dedeman , Piata Ozana, Mega Image, Piata Trapezului,Kika,Ikea Scoala 92, Scoala 20, Scoala 116 , Scoala 149 , Gradinita nr 232, Gradinita nr 211, Gradinita nr 160, Gradinita nr.68, Colegiul Tehnic Costin D. Nenitescu, Liceul Teolocic Logos, Grupul Scolar Nicolae Teclu,

33900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 45000 €
GARSONIERA DOAMNA GHICA, STRADAL, ACTE GATA, MUTARE IMEDIATA, COMIS. Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 29000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 29000 EURO CUG, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare, un apartament cu 1 camere, situat in cartierul CUG ,zona la 2 minute de Aleea Tudor Neculai, intr-un bloc, construit in anul 2017, confort lux, decomandat, etaj 1 din 3, avand suprafata totala de 39 mp si suprafata utila de 39 mp, cu 1 grupuri sanitare, 1 balcoane, 1 loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, parc, scoli, gradinita. ID intern: 482.

29000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 48000 €
Garsoniera Direct Dezvoltator Otopeni comision 0% Central, Otopeni , jud. Ilfov

Va doriti o garsoniera intr-o zona extrem de linistita in Otopeni, aproape de aeroport, intr-o zona deosebita si in continua dezoltare? Ati ajuns unde trebuie! ANG Holding, Agent Exclusiv va ofera spre achizitie garsoniera noua intr-un bloc constructie 2017, cu o suprafata utila de 45mp, situat la parter si cu acces la gradina proprie. Apartamentul are 1 dormitor, bucatarie inchisa, grup sanitar. Ansamblul de apartamente se situeaza intr-o zona in plina dezvoltare, cu o priveliste deosebita, foarte aproape de orice mijloc de transport si de soseaua principala, in vecinatatea aeroportului dar nu atat de aproape incat sa deranjeze in vreun fel nivelul de trai. La doar 3 minute de Supermarketul Mega Image, cu terase generoase si interioare cu finisaje de exceptie. Calitatea isi spune cuvantul de aceea va recomandam cu caldura acest bloc! Mai avem disponibile si apartamente la alte etaje cu suprafete diferite si multiple alte beneficii. Pentru vizionari sau alte detalii va asteptam la numarul de telefon! Comision 0%!

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 44000 €
Garsoniera Direct Dezvoltator Otopeni comision 0% Central, Otopeni , jud. Ilfov

Va doriti o garsoniera intr-o zona extrem de linistita in Otopeni, aproape de aeroport, intr-o zona deosebita si in continua dezoltare? Ati ajuns unde trebuie! ANG Holding, Agent Exclusiv va ofera spre achizitie o garsoniera noua intr-un bloc constructie 2017, cu o suprafata utila de 32mp, terasa de 12mp, situat la etajul 3 si cu acces la terasa proprie. Apartamentul are 1 dormitor, bucatarie inchisa, grup sanitar si terasa generoasa. Ansamblul de apartamente se situeaza intr-o zona in plina dezvoltare, cu o priveliste deosebita, foarte aproape de orice mijloc de transport si de soseaua principala, in vecinatatea aeroportului dar nu atat de aproape incat sa deranjeze in vreun fel nivelul de trai. La doar 3 minute de Supermarketul Mega Image, cu terase generoase si interioare cu finisaje de exceptie. Calitatea isi spune cuvantul de aceea va recomandam cu caldura acest bloc! Mai avem disponibile si apartamente la alte etaje cu suprafete diferite si multiple alte beneficii. Pentru vizionari sau alte detalii va asteptam la numarul de telefon! Comision 0%!

44000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 30500 €
Garsoniera Direct Dezvoltator Comision 0% Alexandriei, Bucuresti

Sunteti in cautarea unei garosniere cu pozitionare perfecta, spatiu deosebit si finisaje de exceptie, toate la un pret imbatabil? Avem locuinta perfecta pentru dumneavoastra! ANG Holding va ofera spre achizitie, in exclusivitate, garsoniera in bloc nou, constructie 2017, finisaje de exceptie si o constructie deosebit de solida. Cu o suprafata utila de 32mp, balcon-terasa de 7mp, si suprafata construita de 47mp, garsoniera este alcatuita din camera de zi, bucatarie, grup sanitar si hol de acces, totul decomandat. Ambient Residence este locul unde te simți ca acasă imediat ce ne calci pragul! Poziția foarte bună și punctele de interes,împreună cu arhitectura modernă si finisajele de înaltă calitate, acoperă integral nevoile pe care le ai atunci când cauți casa visurilor tale! Localizarea este ideală, foarte aproape de numeroase obiective de interes (hypermarketuri, metrou, mall, parc, școli, grădinițe, magazine), iar ansamblul are un regim de înălțime de numai P+4E+M. Pentru vizionari va asteptam la numarul de telefon! ID Intern: CP458808

30500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 30500 €
Garsoniera Direct Dezvoltator Comision 0% Alexandriei, Bucuresti

Sunteti in cautarea unei garosniere cu pozitionare perfecta, spatiu deosebit si finisaje de exceptie, toate la un pret imbatabil? Avem locuinta perfecta pentru dumneavoastra! ANG Holding va ofera spre achizitie, in exclusivitate, garsoniera in bloc nou, constructie 2017, finisaje de exceptie si o constructie deosebit de solida. Cu o suprafata utila de 32mp, balcon-terasa de 7mp, si suprafata construita de 47mp, garsoniera este alcatuita din camera de zi, bucatarie, grup sanitar si hol de acces, totul decomandat. Ambient Residence este locul unde te simți ca acasă imediat ce ne calci pragul! Poziția foarte bună și punctele de interes,împreună cu arhitectura modernă si finisajele de înaltă calitate, acoperă integral nevoile pe care le ai atunci când cauți casa visurilor tale! Localizarea este ideală, foarte aproape de numeroase obiective de interes (hypermarketuri, metrou, mall, parc, școli, grădinițe, magazine), iar ansamblul are un regim de înălțime de numai P+4E+M. Pentru vizionari va asteptam la numarul de telefon! ID Intern: CP458808

30500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 39500 €
MUTARE IMEDIATA! CADASTRU, INTABULARE! Garsoniera noua, cocheta, finisata Colentina, Bucuresti

RFC CITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul'' sa devina ,,posibil'', indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

39500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 33000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Rediu - 33000 EURO Rediu, Rediu , jud. Iasi

Evolve Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 1 camera decomandat, cu o suprafata utila de 37mp + curte in proprietate privata, situat in Rediu, la 1 minut distanta cu masina de Rond Pacurari. Acest proiect vine in intampinarea celor ce isi doresc sa locuiasca departe de zgomotul orasului intr-un apartament la un pret accesibil si totodata foarte aproape de toate punctele de interes ale orasului. Statia mijloacelor de transport in comun se afla in apropiere.Fiecare apartament este prevazut cu un loc de parcare inclus in pret si este perfect pretabil atat pentru locuinta, cat si pentru investitie. Viitorii proprietari, datorita stadiului in care se afla constructia, beneficiaza de alegerea finisajelor si a sanitarelor intr-un buget alocat de catre domnul dezvoltator.In acest ansamblu rezidential, apartamentele pot fi achizitionate si cu rate la dezvoltator!Comision 0!

33000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 49600 €
DRUMUL TABEREI - BRASOV - MALL PLAZA, 3/4, CENTRALA PROPRIE, LIFT, COMISION 0%. Drumul Taberei, Bucuresti

ImoZone va prezinta o garsoniera, decomandata, in cartierul Militari, zona DRUMUL TABEREI - BRASOV - MALL PLAZA, ETAJUL 3/4, in suprafata de 40 mp utili. Garsoniera se vinde finisata la cheie, cu usa metalica, centrala proprie, calorifere de otel, prize si intrerupatoare, interfon, gresie, faianta, parchet, usi de interior, tamplarie PVC 5 camere, baia echipata cu toate obiectele sanitare baie (inclusiv chiuveta, lavoar, vas de toaleta), toate finisjele alese dupa preferinta dvs.. - Termen de finalizare - DECEMBRIE 2018 - Se accepta credit Prima Casa si Credit Ipotecar - COMISION 0% de la cumparator. - Optional loc de parcare

49600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 34400 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 34400 EURO CUG, Iasi , jud. Iasi

Va propunem spre vanzare, un apartament cu 1 camere, situat in cartierul CUG ,zona 300 m vis- a - vis de Tehnopolis, intr-un bloc, construit in anul 2018, confort lux, decomandat, etaj 1 din 6, avand suprafata totala de 40 mp si suprafata utila de 40 mp, cu 1 grupuri sanitare, 1 balcoane, 1 loc de parcare. Imobilul este situat in apropiere de piata, statie RATB, parc, scoli, gradinita. ID intern: 476.

34400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 37000 €
GARSONIERA DOAMNA GHICA, STRADAL, ACTE GATA, BLOC NOU, BIROU VANZARI Doamna Ghica, Bucuresti

RFCCITY va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 37000 €
GARSONIERA DOAMNA GHICA, STRADAL, ACTE GATA, BLOC NOU, BIROU VANZARI Colentina, Bucuresti

RFCCITY RESIDENCE va pune la dispozitie un Ansamblu Nou situat in zona OBOR- DOAMNA GHICA- COLENTINA. Dezvoltat in 2 etape , prima fiind finalizata cu posibilitatea de mutare imediata, iar cea de a doua in constructie. Regimul de inaltime este de P+2+M. Apartamentele se predau la cheie beneficiind de un buget generos pentru finisajeCosturile de intretinere se vor mentine minime, apartamentele dispun de contorizare individuala, iar costurile comune se impart doar la iluminatul pe baza de senzori de pe casa scarii, lift si curatenie.. Proiectul este situat stradal, la 1 Minut distanta de statiile RATB. Cu o experienta in domeniul constructiilor imobiliare de mai bine de 15 ani, RFC City ofera servicii de consultanta in domeniul imobiliar, gestionand portofolii de proiecte imobiliare noi, accesibile, de calitate din piata locala. Deoarece stim cat de important este pentru tine momentul achizitionarii unui camin, dorim sa iti fim alaturi prin intermediul echipei noastre de oameni dedicati, ce iti ofera sprijin pe intreg procesul de achizitie, pentru ca tu sa fii multumit de alegerea facuta! Oferim consultanta imobiliara gratuita, pe toate perioada procesului de achizitie, consultanta juridica si un serviciu after-sales prin care acordam suport ulterior procesului de vanzare. Cautam noi strategii de dezvoltare favorabile clientilor nostri si facem ca ,,imposibilul’’ sa devina ,,posibil’’, indiferent de situatie si dificultatea acesteia!

37000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 26925 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 26925 EURO C.U.G, Iasi , jud. Iasi

Apartament de vanzare cu o camera, decomandat, situat in capat CUG, la 700 metri de Expo Mobila. Apartamentul are o suprafata utila de 35.9 mp si face parte dintr-un bloc cu 3 nivele. Este disponibil pe etajul 3/3 (cu termen de mutare in luna mai a acestui an) si pe etajul 1 sau 2 cu termen de mutare in iulie 2018. Compartimentarea este standard : hol cu spatiu de dressing, bucatarie separata, baie cu geam si o camera. Se preda complet finisat si utilat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, tamplarie PVC tripan, gresie, faianta, parchet, usi din MDF la interior, obiecte sanitare la baie, iar la exterior termosistem cu polistiren de 100 mm.Pretul este de 26.925 euro pentru plata cash integral in avans si 28.720 euro pentru plata prin credit bancar, cu un avans de minim 5%. Pentru un avans de minim 50%, se accepta achitarea restului de plata in maxim 24 luni, la pretul final de 30.720 euro. COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR.

26925 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 21675 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 21675 EURO C.U.G, Iasi , jud. Iasi

Apartament de vanzare cu o camera, decomandat, situat in capat CUG, la 700 metri de Expo Mobila. Apartamentul are o suprafata utila de 28.9 mp si face parte dintr-un bloc cu 3 nivele. Termenul de finalizare al acestuia este luna iulie a anului 2018. Este disponibil intr-o singura varianta, pe parter si este compartimentat in hol cu spatiu de dressing, bucatarie separata, baie cu geam si camera. Se preda complet finisat si utilat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, tamplarie PVC tripan, gresie, faianta, parchet, usi din MDF la interior, obiecte sanitare la baie, iar la exterior termosistem cu polistiren de 100 mm.Preturile difera, astfel : - pentru plata cash integral in avans pretul este 21.675 euro- pentru plata prin credit bancar (inclusiv Prima Casa) pretul este de 23.120 euro- pentru plata cu un avans de minim 50%, diferenta se poate achita in maxim 24 luni, cu o dobanda de 1000 euro pe luna, pretul final fiind de 25.120 euro.COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR.

21675 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 21600 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 21600 EURO C.U.G, Iasi , jud. Iasi

Apartament de vanzare cu o camera, decomandat, situat in capat CUG, la 700 metri de Expo Mobila. Apartamentul are o suprafata utila de 28.8 mp si face parte dintr-un bloc cu 3 nivele. Termenul de finalizare al acestuia este luna iulie a anului 2018. Este disponibil intr-o singura varianta, pe parter si este compartimentat in hol cu spatiu de dressing, bucatarie separata, baie cu geam si camera. Se preda complet finisat si utilat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, tamplarie PVC tripan, gresie, faianta, parchet, usi din MDF la interior, obiecte sanitare la baie, iar la exterior termosistem cu polistiren de 100 mm.Preturile difera, astfel : - pentru plata cash integral in avans pretul este 21.600 euro- pentru plata prin credit bancar (inclusiv Prima Casa) pretul este de 23.040 euro- pentru plata cu un avans de minim 50%, diferenta se poate achita in maxim 24 luni, cu o dobanda de 1000 euro pe luna, pretul final fiind de 25.040 euro.COMISION 0% PENTRU CUMPARATOR.

21600 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 38500 €
Garsoniera 38 mp, Anul 1982, Calea Rahovei - Nr 328 - Comision 0% Rahova, Bucuresti

Garsoniera de vanzare situata in sectorul 5, Calea Rahovei, Nr 328 Descriere- confort 1, semidecomandata, situata la etajul 10 din 10, al unui imobil construit in anul 1982, dispune de o suprafata construita de 38 mp, suprafata totala de 34,05 mp, suprafata utila 30,31 mp. - Garsoniera dispune de un balcon generos inchis in termopan, cu vedere la bulevard. Dotari- gresie, faianta, parchet, termopan, aer conditionat, usa metalica. Mentiuni- garsoniera a fost renovata in totalitate ( exista poze inainte si dupa in acest sens) Garsoniera se vinde mobilata si utila ( vezi poze) Acte in regula - cadastru, intabulare, cerificat energetic, extras de carte funciara. Se accepta orice tip de credit- Prima Casa, Credit ipotecar sau plata cash. Garsoniera este situata foarte aproape de Mall ( Liberty Center) , Piata, Banci, Farmacii, Etc. In fata blocului liniile de tranvai si Ratb. Pret discutabil!!! MERITA VAZUTA!!!!

38500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Proprietar 51500 €
Vanzare garsoniera Lujerului, Bucuresti Lujerului, Bucuresti

Garsoniera este situata intr-un bloc nou, constructie finalizata in 2015, la etajul 10 (blocul are 11 etaje). Blocul se afla vizavi de Cora Lujerului si Mall Plaza, cu acces facil la mijloacele de transport in comun. Blocul este foarte linistit, cu vecini cu bun simt (majoritar tineri sau familii tinere). Garsoniera este complet mobilata si utilata si se va preda cumparatorului in functie de dorinta acestuia (cu sau fara mobilier inclus). Mai multe detalii la telefon sau prin mesaj.

51500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 17000 €
Apartament cu 1 camere de vânzare în zona Sud Centru, Eforie Nord , jud. Constanta

Remax Prestige va propune garsoniere de 45 mp la preturi incepand cu 17.000 euro. Garsonierele sunt situate in Ansamblul Eforie Nord- "Steaua de mare II", la aproape 200 de metri de mare, intr-un cartier nou care va avea si terene de joaca pentru copii, spatii de agrement si relaxare pentru adulti, si loc de parcare inclus in pret. Garsonierele au incalzire prin pardoseala, sunt izolate termic, au tamplarie pvc de calitate, usa metalica la intrare, lavabil alb pe pereti si pot fi si utilate si finisate la cererea clientului.

17000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 27500 €
brancoveanu turnu magurele comision 0% Berceni, Bucuresti

garsoniera etaj 3, an constructie 2017, direct dezvoltator, cadastru, intabulare, accept credit, decomandat, bucatarie inchisa, balcon, centrala proprie, TVA inclus

27500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 29700 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 29700 EURO Pacurari, Iasi , jud. Iasi

Evolve Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu o camera, cu o suprafata utila de 30mp + balcon cu o suprafata de 10mp, situat intr-un imobil cu regim de inaltime P+3E+M, la maxim 1 minut distanta cu masina de Rond Pacurari . Acest proiect vine in intampinarea celor ce isi doresc sa locuiasca departe de zgomotul orasului intr-un apartament la un pret accesibil si totodata foarte aproape de toate punctele de interes ale orasului.Fiecare apartament este prevazut cu un loc de parcare inclus in pret si este perfect pretabil atat pentru locuinta, cat si pentru investitie. Finalizarea imobilului va avea loc la finalul lui aprilie 2018.Comision 0!

29700 €

   Apartament

Vezi Detalii
Dezvoltator 36900 €
GARSONIERA, BLOC NOU, ZONA REZIDENTIALA Rahova, Bucuresti

Garsoniera de 1 camere confort 1 situat la etajul 1 din p+ 5 situat in zona Rahova. Imobilul, in suprafata utila de 41 mp este decomandat, amplasat in bloc construit in anul 2017. Ansamblul rezidential Dream Residence , este construit pe Soseaua Salaj, in sectorul 5, la doar 4 km de Piata Unirii.Imobilele respecta prevederile normativelor in vigoare, fiind concepute sa asigure un grad ridicat de siguranta, rezistenta, confort si functionalitate.Ansamblul rezidential Dream Residence se evidentiaza printr-un nivel de calitate ridicat la un pret sub media apartamentelor de pe piata. Va invitam la o vizionare, ocazie cu care va puteti convinge ca Dream Residence este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati o garsoniera sau un apartament nou de vanzare in sectorul 5.Imobilele se predau complet finisate ( la cheie), dotate cu centrala termica proprie, placaje ceramice Italia, ( bai bucatarii, holuri), parchet ( dormitoare, living), usi interior ( Porta Doors), obiecte sanitare ceramice Italia, radiatoare otel, zugraveli lavabile, usi metalice intrare. Calitatea face diferenta!

36900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 29000 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 29000 EURO CUG, Iasi , jud. Iasi

Apartament de vanzare in Iasi cu 1 camera, decomandat, situat in cartierul CUG , la 1,5 km din Aleea Tudor Neculai in zona Statiunii de cercetare si productie pomicola, intr-un bloc nou, constructie anul 2017, confort lux, cu termen de finalizare in mai 2018, avand suprafata utila totala de 39 mp, bucatarie inchisa, baie cu cada si un balcon inchis. Apartamentul se preda amenajat la cheie, cu posibilitatea personalizarii interiorului, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica propie, tamplarie Pvc cu geam termopan la exterior, usi din MDF la interior, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet. Pretul este de 29.000 euro/tva 5% inclus la plata cash si 31.000 euro la plata cu credit bancar.POSIBILITATE DE ACHIZITIONARE BOXA SITUATA LA DEMISOLUL BLOCULUI LA PRETUL DE 3.000 EURO. LOCUL DE PARCARE ESTE INCLUS IN PRETUL APARTAMENTULUI!Imobilul este situat in apropiere de magazin, statie RATP, parc, scoli, gradinita. ID intern: 249. COMISION 0%, CUMPERI DIRECT DE LA DEZVOLTATOR!REZIDENTTIAL IASI - ALEGE SA FII INFORMAT CORECT!

29000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Agentie - 0 comision 55800 €
Vanzare garsoniera Iasi, Iasi - 55800 EURO Copou, Iasi , jud. Iasi

Apartament cu o camera de vanzare in complex rezidential situat in Copou, pe Aleea Mihail Sadoveanu. Apartamentul are o suprafata utila de 46.50 mp, este complet decomandat si se preda la cheie, complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate. Amplasarea la doar 10 metri de mijloacele de transport in comun, fac din aceasta proprietate o alegere ideala pentru cei ce doresc sa faca o investitie pe termen lung. Nu ezitati sa ne contactati si noi va vom fi alaturi in tot ceea ce inseamna procesul de cumparare.

55800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Vinde-ti proprietatea rapid si eficient! Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara!