Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, spatii, vanzari:

Spatiu comercial de vanzare Agentie - 0 comision 64000 €
Spatiu comercial de vanzare Militari, Bucuresti

Spatiu comercial, compartimentat la etajul parter din p+ 7 intr-o cladire construita in anul 2017 situata in zona Militari din Bucuresti. Spatiul, cu o suprafata utila de 42 mp este impartit in 1 camere. Are 2 bai el este recomandat pentru comercial. Locatia spatiului este una cu un mare potential economic fiind situat intr-un complex rezidential cu peste 20.000 de locuitori, cu o medie de versta de aproximativ 30 de ani, majoritatea cu activitate in cadrul companiilor multinationale. Spatiul se afla intr-o zona cu parcare si este in imediata apropiere a mijloacelor de transport in comun

64000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spatii Comerciale Militari Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
Spatii Comerciale Militari Residence Militari, Bucuresti

Spatiu comercial, partial compartimentat e de vanzare la etajul parter din p+ 8 intr-o cladire construita in anul 2016 situata in zona Militari Residence. Spatiul, cu o suprafata utila de 54 mp este impartit in 1 camere. Are 1 bai.

64000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Afacere la cheie! Cafenea, zona Piata Romana Agentie - 0 comision 19000 €
Afacere la cheie! Cafenea, zona Piata Romana Piata Romana, Bucuresti

Va propunem spre vanzare o afacere - cafenea in zona Piata Romana. Proprietatea se afla pe o strada adiacenta Bulevardului Magheru, cu trafic auto si pietonal intens. Spatiul se afla la parter, este renovat, mobilat si utilat complet. Afacerea este profitabila, avand un venit lunar de min. 2.000 euro, cu potential ridicat de dezvoltare si o clientela deja formata. Locația deține toate autorizațiile necesare pentru funcționare. Pentru mai multe detalii sau vizionare, va recomanda calduros sa ne contactati!

19000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(