Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Bucuresti, spatii, vanzari:

Vanzare spatiu comercial Ferdinand-Dimitrov, Bucuresti Proprietar 590000 €
Vanzare spatiu comercial Ferdinand-Dimitrov, Bucuresti Ferdinand-Dimitrov, Bucuresti

Restaurant proprietate personala cu brend din 2002,utilat cu toata aparatura necesara inclusiv cu 2 lifturi pt mancare avand 4 statii . Doua terase cu 8 mese si 36 de locuri, interior lux, la parter avem salon cu 6 mese si 30 de locuri cu semineu functionabil pe lemne , la etaj avem salon de 6 mese si 46 de locuri cu pian functionabil. Artista noastra canta pe ambele etaje ,restaurantul avand statii de muzica pt fiecare etaj (inclusiv terasa) si microfon wireless. Pe ambele etaje se pot face evenimente diferite deoarece sunt independente avind chiar interfoane pt comunicare intre ospatari si bucatarie. La mansarda este open-space si este potrivita pt birouri,sala de joc,dormitoare,loc de joaca pt copii,sau salon de relaxare.Teren 265mp amprenta la sol 120mp.vila are 500mp(subsol+parter +etaj+masarda) cu doua scari interioare si 2 intrari separate. Restaurantul are clientela veche si selecta. Pretul de 590000 euro negociabil

590000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spațiu comercial - Unirii Fantani Agentie - 0 comision - exclusivitate 489000 €
Spațiu comercial - Unirii Fantani Unirii, Bucuresti

ANG Holding va prezinta in exclusivitate si va sta la dispozitie cu acest unic spatiu comercial, situat intr-o zona ultracentrala a Bucurestiului, Unirii, cu acces facil catre toate zonele de interes ale orasului. . Spatiul se afla la parterul unui imobil construit in anul 1990, de tipul P+10E. Acesta se pretează pentru diferite activități de tip sediu firma, birou IT, call center sau centru spa... Are o suprafata de 180mp si se intinde pe 2 nivele : parter inferior cu iesire in spatele blocului si parter superior cu iesire in fata blocului. Imobilul are toate amenajarile si imbunatatirile, realizate recent, fiind una dintre cele mai reprezentative spatii din zona si dispune de toate utilitatiile. Principalele avantaje ale acestui spatiu de birouri sunt: pretul, suprafata de tip open space, cat si pozitionarea. Imaginea si ambianta de lucru placuta si sigura conteaza ! Daca va intereseaza acest spatiu si doriti mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!!

489000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Vanzare  spatii comercial Bucuresti, Dacia  - 100 EURO Agentie - 0 comision - exclusivitate Sugestie de Prezentare 100 €
Vanzare spatii comercial Bucuresti, Dacia - 100 EURO Dacia, Bucuresti

Razvan1: Oferta de inchiriere de 2 camere confort lux, decomandat, cu suprafata utila de 55 mp. Este situat in bloc, la etajul 5 din parter+ 6 in cartierul rezidential dacia. Are bai: 1.

100 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Spațiu comercial, 13 Septembrie, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 396000 €
Spațiu comercial, 13 Septembrie, Comision 0% 13 Septembrie, Bucuresti

Oportunitate de investitie, spatiu comercial mare, in zona 13 Septembrie. Se desfasoara pe o suprafata utila de 350 mp, in care este inclus si un apartament de 55 mp. Spatiul este situat la parterul unui imobil construit in anul 2011, stradal, intr o zona destul de circulata. Este foarte bine compartimentat, cu 2 grupuri sanitare, 2 bucatarii, 1 birou, o debara, hol de 30 mp, depozit de 130 mp si un spatiu comercial de 150 mp. La cerere se pot oferi si locuri de parcare proprii. Spatiul se preteaza foarte bine pentru o clinica particulara, farmacie, magazin, etc. Toate actele sunt in regula, verificate, proprietarul putand ajuta la eventualele modificari ale spatiului, fara costuri suplimentare. Oferta apartine Agentiei REMAX TEAM, cod oferta: RMX21468. www.remax.ro

396000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Afacere la cheie! Cafenea, zona Piata Romana Agentie - 0 comision 19000 €
Afacere la cheie! Cafenea, zona Piata Romana Piata Romana, Bucuresti

Va propunem spre vanzare o afacere - cafenea in zona Piata Romana. Proprietatea se afla pe o strada adiacenta Bulevardului Magheru, cu trafic auto si pietonal intens. Spatiul se afla la parter, este renovat, mobilat si utilat complet. Afacerea este profitabila, avand un venit lunar de min. 2.000 euro, cu potential ridicat de dezvoltare si o clientela deja formata. Locația deține toate autorizațiile necesare pentru funcționare. Pentru mai multe detalii sau vizionare, va recomanda calduros sa ne contactati!

19000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(